Wineclub

Wineclub

Proeven, genieten en leren...

Wijnhandel Ambrosius uit Koksijde is trots u haar WINEclub voor te stellen. Na het succes van de voorgaande jaren, willen we ook dit jaar op ons elan verder gaan.  
 
Met de WINEclub willen wij u als klant de mogelijkheid bieden om het beleven van wijn op een nieuwe en boeiende manier mee te maken: Volg wijnlessen met de beste lesgevers, proef wijnen rond een bepaald thema, koop ze met een stevige korting, combineer ze met lekkere gerechten, ontdek ze samen met de wijn makers… Dit alles wordt mogelijk in de WINEclub.

Sommelier en wereldwijnmeester Yuri Lamers  begeleidt je op deze avonden stap voor stap bij de verkenning van de wijnen en vertelt je alles over de harmonie met het gerecht, de druiven, "terroir", productieproces, enz....

  Proeven, genieten en leren…
Programma 2013-2014

Bij Ambrosius zijn we steeds op zoek naar de nieuwste trends. Daarom werd de vierde jaargang van onze WINEclub in een nieuw kleedje gestopt. Vier wijnproefavonden vol ontdekkingen uit de ganse wereld met open en ruime blik, maar ook met de focus op detail! Dit alles vraagt om de juiste sfeer en daarvoor is de 'gastentafel van Willem Hiele' het perfecte kader. Een blik op het interieur? Klik op de link: www.willemhiele.be

Willem Hiele was lange tijd de rechterhand van Iain Wittevrongel (Ten Boogaerde - 1 Michelinster), maar begon onlangs zijn eigen gastentafel. Deze jonge, temperamentvolle kok zit barstensvol ideeën en weet elke culinaire liefhebber te boeien met eigenzinnige creaties. Jullie krijgen de mogelijkheid om in primeur van zijn exploten te genieten.

Het zijn avonden waar we op een ideale manier en in een klein gezelschap Wine & Food pairing in de praktijk brengen.

Ambrosius WINEclub kiest vier wijnthema's waarrond gerechten worden gecreëerd, vier thema's om de vingers van af te likken.

12/11/2013 :        terroirwijnen         

14/01/2014 :        hartverwarmende wijnen

25/02/2014 :        biowijnen

29/04/2014 :        frisse en frivole wijnen

Wat mag je verwachten?
We starten met een tweetal amuses, daarna krijg je een voorgerecht en een hoofdschotel. De avond beëindigen we met dessert en koffie. Een tiental wijnen met telkenmale een of meerdere echte toppers! Daarbij een deskundige uitleg van de wijn met accurate achtergrondsinformatie.
En bovenal een sfeervolle, aangename en ontspannende avond!

Voor Wie ?
Deze 4 avonden zijn bestemd voor iedereen die interesse heeft in smaken.  Het is dus een avond voor echte foodies en wijnfreeks maar ook voor de levensgenieters. Iedereen die een goed glas wijn kan appreciëren of die oprecht verwonderd kan zijn bij een heerlijk stukje vis, zal zijn hartje hier kunnen ophalen.

Waar?
Willem Hiele; Pylyserlaan 138 - 8670 Koksijde

·        Hoe inschrijven ?
Klik hieronder om u in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsbrief met alle gegevens.
De inschrijving is definitief na betaling.

Prijs?
€ 110 per avond. Betaling geldt als inschrijving. Te betalen in de winkel of op rek.nr. BE22 0015 4525 3547. Gelieve ons eerst te contacteren of er nog plaatsen vrij zijn.
Extra voordelen :
* met uw klantenkaart geniet u 5% korting op alle wijnen bij wijnhandel Ambrosius
* Bij bestelling dezelfde avond krijg je op de geproefde wijnen 10% korting. 

Wineclub Inschrijving

 

Zijn ingeschreven voor "Frisse en frivole wijnen" in de "gastentafel van Willem Hiele"
29/04/2014 (maximum 8 personen)    
Griet Becquaert 2 personen
Guy Vandorpe 2 personen
Natasha Devooght 2 personen
Guido Vanherbergen 2 personen