Shop

Shop

Onze wijnboetiek

Onze wijnboetiek is een echte schatkamer voor wijnliefhebbers: van de meest interessante ontdekkingen in nieuwe wereldwijnen tot de grote Europese klassiekers. Je vindt er een keuze aan meer dan 1200 referenties. Het is een heerlijke plaats om weg te dromen en in rond te kuieren. Er staan steeds enkele flessen open ter degustatie en vriendelijk en deskundig advies staat ter beschikking mocht je het nodig hebben.

Fijne Wijnen
Meer dan 500 verschillende crus liggen hier op liefhebbers te wachten. Er is keuze in wijnen van de beste producenten en alleen goede wijnjaren.  Al onze wijnen worden rechtstreeks bij de producent gekocht en dat voel je in jouw portemonnee. De nadruk in ons gamma ligt op Franse wijnen maar ook Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Duitsland zijn vertegenwoordigd.  Uit de nieuwe wereld bieden wij U wijnen uit Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Californië, Nieuw Zeeland en Australië.

Alcohol, Porto, Champagnes, enz....
Van krachtige Single Malt Whisky (200 soorten in voorraad en meer dan 1200 op bestelling) over een uitgebreid assortiment (70) rhums tot de oudste en fijnste Cognacs en Armagnacs. Ook uitstekende Porto's zijn te verkrijgen, van de gewone tawny tot de meest exclusieve vintage en colheita en dit van gereputeerde huizen zoals Niepoort, Taylors, Fonseca, Kopke, maar ook van te ontdekken huizen: Andresen, Quinta do Crasto.
In champagne kozen we voor enkele grote huizen zoals Bollinger, Jacquesson, Gosset en Deutz, maar ook voor onze ontdekkingen bij kleine wijnmakers. Een topper is het Huis Lilbert et Fils gevestigd in Cramant, die een verbluffende Chardonnay maakt voor een kleine prijs.

Relatiegeschenken, onze specialiteit !

Ambrosius is de specialist bij uitstek om voor elke gelegenheid en elke prijs een origineel geschenk te verzorgen.  Stijlvolle verpakkingsdozen van 1, 2, 3, 4 of 6 flessen, rieten mandjes, mooie etuis, houten kistjes gevuld met fijne wijnen, champagnes, porto of een fijne calvados, alles is mogelijk.  Reeds vanaf € 10  kan je vrienden, personeelsleden, familie of klanten verrassen met een nobel en origeel geschenk.  Mogelijkheid tot leveren op het en adres en datum van jouw keuze. Bestellen kan per telefoon, fax of email of je komt gewoon bij ons langs in de winkel. Een prima service wordt gegarandeerd.

Onze Grand-cru kelder.

In onze geklimatiseerde kelder liggen steeds een paar honderd flessen topwijnen te wachten op kopers.
Petrus, Le Pin, Mouton, Coche-Dury, Vega Sicilia...... enz, allemaal in perfecte bewaaromstandigheden.

Onze Tasting-Room :

Al vele jaren is dit een belevenis: onze kleine maar knusse tasting-room waar je als klant in alle rust kan degusteren. Je kunt er steeds een ruim aanbod malt whisky's en enkele rhums proeven en op geregelde tijdstippen worden hier ook wijnmakers uitgenodigd om hun producten voor te stellen.

Telefonisch bestellen en Thuislevering,

Wij bieden je een snelle en efficiënte thuisleveringsdienst. In een straal van 15km worden leveringen vanaf 12 flessen gratis verzorgd. Omdat we ook heel veel klanten hebben die veel verder wonen hebben we gespecialiseerd transportfirma die over heel België je bestelling levert. Vanaf € 500 is dit ook gratis. Voor kleinere bestellingen wordt een kleine prijs gerekend. Om met iemand te praten bij Ambrosius bel je 058/52.17.53 of stuur je een mail naar info@ambrosius.be , wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Openinguren...

 zeelaan 228, 8670 Koksijde
van 10.00 u. tot 12.30 u. en van 14.30 u. tot 18.30 u. 
Op zondag open van 11 u. tot 13.00 u. en van 15.30 u. tot 18.30 u.
Gesloten op maandag.