Webshop

Webshop

AMBROSIUS WEBSHOP IS ONLINE

www.ambrosiusshop.be

Onze webshop is online, daar kan je als klant makkelijk bestellen,uniek aan de webshop van AMBROSIUS is dat deze helemaal synchroon loopt met onze echte winkel in Koksijde. Dit betekent dat u na het inloggen uw historiek van aankopen kan raadplegen, dat uw aankopen op de webshop worden weggeschreven op uw klantenkaart, en dat horecaklanten en clubleden hun voordeelprijzen kunnen raadplegen...en ook bestellen.

Wij zijn nog volop bezig met het invullen van alle producten, maar u kan nu reeds gaan rondneuzen en bestellen.

Belangrijk !

Ben je al klant bij Ambrosius dan hebben wij voor jou al een account aangemaakt, je gebruikersnaam is het email adres dat je bij ons hebt opgegeven.
Als je voor de eerste maal onze webshop bezoekt dan dien je als gebruikersnaam je emailadres in te voeren en als wachtwoord test in te geven. Eens dat dit is gebeurd opnieuw inloggen en dan kan je beginnen shoppen. Je kan je wachtwoord aanpassen in mijn profiel.
Wens je te weten wat je in het afgelopen jaar al bij ons in winkel heeft aangekocht dan klik je onder login op orders, en dan verschijnen daar je aankopen .

Heb je nog vragen of wens je te weten met welk emailadres je in onze webshop als klant bent aangemaakt, klik dan hier, of bel ons op 32 058 52 17 53.